Exploding box a la rysk docka

Idag tänkte jag att jag skulle visa er en så kallad ”Exploding Box”. Oroa er inte, det är inte så dramatiskt som det låter. 😉 Jag har gjort lite grand som ett tittskåp, där varje sida i lådan är dekorerad var för sig som ett litet fönster – perfekt om du har massor av dekorationer som du vill använda upp!

Här är lådan (mall hittar du lätt, bara att googla på ”exploding box template” eller liknande) som ser ganska beskedlig ut; papper från Parisian Anthology infärgad med distressfärgen Stormy Sky och pärlfärgad glimmermist, en vit journalingruta i ”gummi” från Artisan Elements och så rub-ons från Melissa Frances.

Baff! Så säger det när man tar av locket – sidorna faller ut och vips har man massor av saker att kika på. Ser ni till exempel att ännu en låda står i mitten?

Så här ser den ut ovanifrån. Ganska så fin tycker jag själv! Den lätt svartsotade wellpappen gjorde mycket till för att ge stagda som lådan behövde för att vara stabil och hålla för så mycket dekorationer. Finns massor av färger i shoppen… Alla blommor är mina egna, men resten av materialet finns i butiken.
För att sidorna ska matcha har jag genomgående använt Whatnots (dekorativa bilder) och Cardstock Stickers från Glitz samt Tags & Ties stämplade med en clearstamp från setet Music. Här ser vi också en ”gummicirkel” från Artisan Elements och bokstäver från Prima som just nu är rejält nedsatta i pris. De var röda från början men jag har målat dem med mina Copics.

En söt liten charm fick också vara med. Jag har inte sett klädhängare förut, roligt med något lite annorlunda!
Älskar färgerna… Turkost tillsammans med vitt plus brunt eller svart är nog favoritfärgerna för mig just nu.

En liten ticket från Parisian Anthology (precis slutsåld tyvärr) passade bra. Jag gillar verkligen hur cool tagen blev när jag stämplade den med ovan nämnda clearstamp.

Låda nummer två! Den är klädd med Paper Layers från Glitz som också är slut – så går det när man har haft brakrea. 😉 Locket är klätt med en tag som jag stämplat och skurit itu.
Baff igen! Lite wellpappbokstäver som jag distressat och mistat och en söt krona som jag fått i en RAK av Lillblomman. Kanske borde jag göra en yttepyttelåda att ha i mitten i stället? 😉
Ett foto rakt ovanifrån på hela härligheten.
Och självklart har även lockets insida en liten dekoration; ytterligare en Whatnot. Söööt!
Tack för titten!

5 reaktioner på ”Exploding box a la rysk docka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s