Scrapträff i Oskarshamn 26 februari!

Nu är det dags igen! Lördagen den 26 februari kommer vi att ha en heldagsträff i Valhallaskolans matsal precis som de senaste gångerna som vi har träffats. Ni kommer att kunna hålla koll på alla uppdateringar i oscarsscrappens blogg. Kika gärna in där om du inte har varit på träff med oss tidigare (det finns trevliga foton från träffarna,  info om parkeringar osv.), så får du en föraning om hur skoj det kommer att bli och om hur det hela går till! ;-)

Lite info då…

* Priset för träffen är 200 kr för vuxna och 100 kr för barn. Anmälan är bindande och görs till oscarsscrappen@hotmail.com – anmälan/betalning sker senast 6 februari.

* Det blir 5 tävlingar med fina priser – varav en kittävling som man kan förbeställa ett kit till och som har ett pris värt 500 kr. Mer info om det kommer att dyka upp i bloggen.

* Vi bjuder på ostfrallor, kaffe, te och juice, samt eftermiddagsfika med lite godis och sånt. Lunch och middag köper man själv på stan; det går att beställa sallad från Nilssons som någon av oss tar upp beställningar på och går och hämtar om man så vill.

* Butikerna Pysseltagen och ROX Stamps finns på plats. Bankomat finns på gångavstånd. ;-)

* Ev. kommer det att finnas lånebord och loppisbord, men mer info om det kommer senare.

En reaktion på ”Scrapträff i Oskarshamn 26 februari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s