Fars dag med Glitz – Vintage Love

I går var det Fars dag och jag firade min lilla pappi, mannen bakom namnet ”Lillnettan” (egentligen ”Lillnett”), med ett kort förstås!

Papper och dekorationer kommer från Glitz serie Vintage Love, en lite murrig serie i blått, brunt och beige. Framsidan är dekorerad med rub-ons och Tim Holtz Ornate Plates.

Dessa läckra Teeny Alpha fick små kluttar med Glossy Accents ovanpå och hela kortet duschades rejält i Glimmer mist, nyansen Pearl. Om man inte vill vräka på med blommor och stämpelmotiv så är det ett bra trick att ta till för att ändå ge kortet något speciellt tycker jag.

Insidan; fler rub-ons, Accent Stickers, Whatnots (vintagebilder i olika stilar och former att dekorera med) och fina primabokstäver. Lite metallgrejer i form av Sprocket Gears fick också vara med.

Så här ser kortet ut uppvikt på baksidan – jag gillar verkligen kombinationen mörkbrunt och ljusblått tillsammans med lite beige.

Här är ytterligare en rub-on och så minibokstäverna igen. Just denna rub-on finns också som stämpel, Cherub Love. Oh la la, jättefin!

I morgon får ni se en drös julkort minsann! Missa inte. 😉

Kram från Anneth

2 reaktioner på ”Fars dag med Glitz – Vintage Love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s