Fuska med Fairy Flora

Hörni, ni har väl inte missat alla de prisvärda clearstampset från Inkadinkado som Petra har i butiken? Trendiga ljuskronor och lyktstolpar/lyktor finns, så väl som mer säsongsbetonade höstlöv och snöflingor. På följande alster har jag använt Morphic Birds, en blandning av fåglar och swirls kan man säga. Underbart vackra!

”ART – Jag vill gå på teater, se film och höra musik.” Jag gjorde denna LO på en pysselträff, och fick flera gånger fina kommentarer om papperet – alla trodde att jag hade gjort det själv av mister och distresser. Smickrande, men nu är ju papperet i själva verket från Primas serie Fairy Flora! Jag sprayade visserligen på lite extra rosa mist (Pink Bubblegum) i mitten av papperet och skvätte lite Black Cherry så där DT Helene-aktigt lite här och där (fast jag fegade ur så det blev typ fyra små töntiga prickar), men annars har jag inte gjort något alls med det – ett bra papper om ni vill imponera på folk utan att behöva jobba så mycket för det, alltså. 😉

Här ser ni en av fågelstämplarna tillsammans med fina rub-ons som tillhör pappersserien och som smälter in jättefint i papperet. Man kan också skymta mina favoritbokstäver, också från Prima. Perfekt storlek, flera fina färger, snyggt typsnitt! Målad wellpapp kan ni se bakom fotot – lööve it!

Här är andra fågeln, fast man ser kanske mest snirklarna som utgör fågelstjärten. Jag har använt en mask från Tim Holtz samt Clear Rock Candy (plus en helt vanlig svart penna) för att göra ordet ”ART”.

Kram Anneth

En reaktion på ”Fuska med Fairy Flora

  1. Härligt kladdig layout!! 😀 Me like!!

    Tack för förklaringen om hur man gör blomdekorationerna, jag har gjort ett försök men det hamnade i papperskorgen… 😦 Det blev för tjockt liksom, men skam den som ger sig!

    Å vad snäll du är som tycker att jag blir bra på kort, själv tycker jag att det är min syster som är den i familjen som blir bra å jag e aldrig nöjd…

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s