Tonårigt grattiskort med Artisan Elements och October Afternoon

Hej på er! När ni läser detta schemalagda inlägg sitter jag nog i bilen på väg tillbaka från en underbar semester hos mina föräldrar på västkusten. Eftersom det är helt normalt att packa med sig mer scrapsaker än kläder (host) så blev jag inte det minsta ställd när min svägerska i huset bredvid ringde och undrade om jag kunde göra ett grattiskort till en sjuttonårig tjej.

Jag tycker det är trist att så fort man hör ”tjej” tänka ”råååsa” och plocka fram alla sina blommor och spetsar. Här har jag i stället skapat ett ganska så vuxet kort i svart, vitt, turkost och lite dämpad orange. Några blommor blev det ändå förstås!

Jag har använt mig av ett fint papper från October Afternoons Fly A Kite tillsammans med pärlglansig svart cardstock (Black Pearl från Inkido) och vit cardstock med linnestruktur (Design 250, också Inkido) från mina egna gömmor.

Lite stämplar med ”visdomsord” och en cool Artisan Elements-ram infärgad med glimmer mist i den guldiga och lite murriga nyansen ”Sunflower”. Jag torkade av färgen efter några sekunder så att de upphöjda partierna är ljusare. De nedsänkta partierna är även dekorerade med glitterlim. Pearl Maker i mitten av blommorna förstås.

Insidan fick en liten textstämpel från Vilda Stamps (snart i en scrapgalen butik nära dig), två fjärilar och mer Pearl Maker. Här syns också strukturen på cardstocken bättre; papperet är tunt och verkligen perfekt att stämpla på, avtrycket blir väldigt fint. Jag köpte mina cardstock hos Mians Scrap och Design för 13 kr styck (huvva) och då fick jag maila henne för de ligger inte uppe i webbshoppen.

Tack för titten!

Kram Anneth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s