Stämningsfullt med Skymning Design

Här kommer mitt tredje kort med stämplar från Skymning Design. Jag har maskat ihop en trädbakgrund tillsammans med ”Miranda med bok” och i övrigt försökt att hålla kortet enkelt utan mönsterpapper för att fokus ska ligga på motivet.

Himlen är färgad ljusblå med torrchalk men det vill inte synas på fotot så ni får helt enkelt föreställa er det. *ler* En Prima-förpackning, två infärgade och stämplade tags samt svart och vit cardstock är allt som ges i pappersväg. I stället har jag försökt att jobba lite med nivåskillnader och lite effekter med lack och Crackle Paint.

Clear Rock Candy pryder dessa infärgade tags (Jag har använt Tea Dye, Vintage Photo och en gnutta Walnut Stain). Hoppas att ni kan se den coola effekten? Skrivstilsstämpeln är från Tingtura Design.

Jag är inte bra på att måla med mina nya Copics än, men övning ger förhoppningsvis färdighet? Här har jag lackat boken för att den ska hamna i lite extra fokus. Stämpeln är så vacker och fridfull!


Jag är nog lite lackberoende! Här har jag kluddat Glossy Accentsminibokstäverna från AdornIt (finns i mängder av färger i butiken).

Tack för titten!

4 reaktioner på ”Stämningsfullt med Skymning Design

  1. Jag tycker att du är duktig med dem. Jag gillar tjejens ansikte extra mycket. Du har fått till det riktigt bra. 🙂 Och självklart ett väldigt fint kort i övrigt!

  2. Vilket underbart kort! Hur snyggt som helst! Och stämpeln är ju också jättefin… Blir lite sugen på att köpa några själv när jag ser hur fint ditt kort blev 😉

    Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s