Somrigt med Skymning Design

Jag har fått leka med de fina nya stämplarna från Skymning Design. Två kort har det blivit hittills, ett lite mer stilrent och ett annethiskt kladdigt. De allra flesta sakerna jag har använt finns i Scrapgalens butik.

Här nedanför ser ni ett enkelt men väldigt somrigt kort med blomma och blad från egna gömmor. Thickersen ”Bliss” är glittriga och tyvärr slutsålda i vitt, men de finns fortfarande i skirt ljusblått och i murrigt kaffebrunt – ni hittar dem här.

Det gulrutiga papperet heter Near Mint och är från October Afternoons serie Thrift Shop – men de vita blomsilhuetterna hör minsann inte dit! De utgör nämligen en läcker overlay från Teresa Collins, sprillande ny och i skrivande stund inte ens upplagd i shoppen (så håll utkik bland nyheterna, de kommer gå åt som smör). Ett bra tips är att sätta fast overlays med Glossy Accents, det syns inte så tydligt som lim kan göra.

Superfin stämpel, så rolig att färglägga och lätt att piffa till med 3D-lack eller kanske lite Stickles? Härligt med söta stämplar som samtidigt inte är så där sockersöta som Magnolior eller hÄnglar.

Här har jag gjort en distressruta av färgerna Worn Lipstick och Peeled Paint. Den fina bakgrundsstämpeln gjorde sig snyggt i rutan, eller hur? Det cerise bakgrundspapperet tillhör Little Yellow Bicycles serie Fresh Print Clothesline och ingår i ett set med fyra 6″ cardstock med lackade detaljer. Underbara!

Tack för titten!

Kram Anneth

5 reaktioner på ”Somrigt med Skymning Design

  1. Ja 🙂 byter jättegärna mot sånna fjärilar! Dom är ju så fina! Om du får den stansen i födelsedagspresent har jag tyvärr inte så mycket mer att erbjuda. Men du kan ju få i lite annat papper än vad du har hemma kanske 🙂
    Skicka ett mail till mig (mathilderl@hotmail.com) så byter vi adresser!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s