Skymning Design hos Scrapgalen!

Idag är det en spännande dag hos Scrapgalen vill jag lova!  Vi på Scrapgalen har äran att presentera en helt unik kollektion med stämpelmotiv designade av den duktiga Catharina Hermansson/Skymning Design, endast för Scrapgalen.

Stämpelmotiven är otroligt välritade och detaljerade och tryckta på rött gummi med hög kvalitét. Stämplarna säljs omonterade och styckevis men flera utav dem är designade för att kunna maskas ihop eller för att bygga scener med. Vår första stämpelkollektion har motiv med sommartema och jag skulle vilja presentera er för några av karaktärerna och ge er en känsla för motiven.

Först ut är den coola och lite city-chiqua ”Kelly”. ”Kelly” har en smal siluett och moderna kläder och accessoarer med lite attityd. I sommarkollektionen hittar du ”Kelly – musik” med hörlurar.

Bild

Här nedan sitter ”Alvin”, enda killen i sommarkollektionen. Det är lite sagoväsen över honom med spetsiga öron och sneda stora ögon, och i detta motiv sitter han på en skogsstubbe med en flöjt i handen.

Bild

”Miranda” heter flickan som finns i flera olika motiv. ”Miranda” är söt med stora ögon men finns även modernt klädd med coola accessoarer. I sommarkollektionen finner du ”Miranda med blomsterkrans” (här nedan), ”Miranda på bryggan”, ”Miranda med bok”, ”Miranda med dricka” och ”Miranda sittande med blomsterkrans”.

Bild

Här nedan ser du två motiv-par som är tänkta att kunna maskas ihop. Direkt här nedan sitter ”Linnéa i trädgårdslandet” bredvid en härligt detaljerad trädgårdsbakgrund. ”Linnéa” finns även i ytterligare två motiv, ”Linnéa väntar på prinsen” och ”Linnéa med smultron på tråd”.

BildBild

Även ”Miranda med bok” är tänkt att kunna maskas in i olika scener, bl a i denna skogsbakgrunden, sittandes under ett träd.

BildBild

I butiken kan du läsa den riktiga storleken på alla respektive motiv och du hittar även ett par tillbehörsstämplar i form av en ”Leende sol” och ett ”Moln med swirls”.

Vi hoppas att du skall tycka om vår sommarkollektion och att vi får presentera fler motiv i framtiden. Framöver kommer du även att kunna se inspiration med samtliga stämplar i bloggen, dels av Catharina själv och dels av resten av designteamet!

Du hittar stämplarna i butiken under tillverkarnamnet/designernamnet Skymning Design eller givetvis i stämpelkategorin under ”Omonterat” eller ”Figurer”.

Välkommen till Scrapgalen och Skymning Design!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s