Bo Bunnys Jazmyne

(Inlägget kopierat från Scrapgalens blogg, därav alla länkar. :-))

Hej på er! Den här gången har jag jobbat med en serie i lila, grönt, creme och lite rosa. Jazmyne heter den och kommer från Bo Bunny.

På layouten nedan har jag främst använt mig av ett riktigt lyxigt papper som heter Amethyst Die Cut. Dock har jag jobbat lite med det…ser ni hur ljust papperet ser ut i själva ”mönstret”? Så ljust är hela papperet egentligen! Jag har gnuggat in distressfärgen Dusty Concord över hela papperet, men där det är glittrigt fäster inte färgen. Fint, tycker jag. Jag har också använt papperen Botanical och Plush, och så har jag klippt ut blad från papperet Twilight. Som fotomatta ser vi det prickiga papperet Dew Drops.

Den stoora blomman (glittermistad med nyansen Pearl) heter Cancan Vintage och en aning dold under den hittar ni ett ljuvligt litet cameoporträtt. De vita Athena Flowers finns i blå version i webbshoppen.

Oooooh de är så fina de där cameoporträtten! Som små broscher!

Hej vad det glittrar! De vita bokstäverna är från American Crafts och heter Bliss. Lite lavendelfärgad bling fick också plats. De svarta bokstäverna som bildar ordet ”The” heter Berry Puffy Alpha – snyggt att blanda olika sorters thickers ibland!

Här kommer till sist något så skojigt som en ”After Eight-automat”, nämligen en hög liten låda som man kan lägga After Eight i och sedan plocka ut en efter en i botten av lådan. (Själv är jag mer hardcore och gluffar i mig chokladen direkt från sin förpackning, men har man gäster hemma och vill vara lite fiin så varför inte?) Papperet jag använt heter Botanical och runt kanten sitter ett fantastiskt band som heter Green & Brown Twist.

Här har vi locket med lite blandade blommor & blader från mina egna gömmor. Ser ni de vita pärlemoglansiga plastblommorna? De är från Storyteller och hittas här. Fina!

Tack för titten! 😀

4 reaktioner på ”Bo Bunnys Jazmyne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s