Planering av kök

Tjena tjejer! Det är bråda dagar nu… Vi håller på att riva ur köket i nya lägenheten och i början av januari kommer hantverkare dit som ska lägga ny plastmatta och tapetsera. I framtiden tänker vi oss ett kök som ser ut som ovan;  skåpen och de nya vitvarorna tillsammans med nytt kakel får nog vänta ett tag, men jag hoppas på att inom en ganska snar framtid få till pysselhörnan som ni kan se. Plats för två pysselsugna, en hurts och en lagom stor hylla med alla mina grejer. Ja, sen blir det väl små vägghyllor och/eller tavellister ovanför arbetsytan också så att allt småplock får plats.

Nu tycker ni kanske att det känns skumt att ha pysselhörna i stället för matbord ute i köket? Vi har faktiskt kommit fram till att matbordet som vi har i vårt nuvarande kök används som matbord i kanske 7-8 minuter varje dag, det vill säga då Kristofer äter frukost på morgonen. I övrigt äter vi alltid vid bordet inne i vardagsrummet och jag använder matbordet som pysselbord. Varför då inte övergå till att skapa en renodlad pysselhörna och låta Kristofer äta frukost till morgonnyheterna vid TV:n i vardagsrummet varje dag? Det kommer gå så bra, så bra!

Kram på er sötnosar!

/Anneth

3 reaktioner på ”Planering av kök

  1. ååh.. vad härligt.. alltid skönt att starta ett nytt år med lite renovering.. å sen så har man oftast det allra bästa ljuset i köket med.. även vintertid.. utmärkt idé tycker jag.. 😉

    kram kram

  2. Visst är det roligt att sitta och skissa på olika kök. Hoppas ni blir nöjda när det väl sitter där på plats och det blir ni säkert.
    Tack för denna titt och jag kommer snart tillbaka.

    Kram till en underbar vän.
    Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s