Galen LO

Ugg. Nu har jag suttit från kl 10 till kl 15 med denna LO – yes, jag är en snigelscrappare! 😀 Den skulle ju vara i en annan stil än den första LO’n till utmaningen, och det tog jag bokstavligen kan man säga. Jag har inte scrappat så här förut men det var riktigt roligt!

 

Titeln ”Det sa bara klick” syftar dels på fotograferingsstunden, som LO’n handlar om, men är också en lite finurlig hänvisning till det som vår käre knug sa om sin blivande drottning Silvia när han berättade om hur de hade blivit kära. Kortet är ett av få där vi båda två är med som jag är nöjd med från bröllopsdagen (ni vet hur det är; en ser skitsnygg ut och den andra blinkar eller grimaserar), och texten som löper runt kanten handlar om att det både var jobbigt och kul att ha med en fotograf under nästan hela bröllopsdagen och att vissa bilder blev dåliga, andra bättre och några TOPPEN! En kul sak med detta foto är att det står ”Reserverad” på den blå skylten som skymtar till vänster…det blev för stort att ha med hela fotot, annars hade det varit roligt att ha med den. Nå, jag har fler kort så det får bli en annan layout! 🙂

Lite detaljer… Jag har sett ett par layouter som har pappersrullar som dekoration, så jag tänkte det skulle vara roligt att testa på. Det tog tid att rulla allihopa, men jag blev väldigt nöjd med resultatet.

Nu go’ vänner ska jag ta mig en kopp kaffe och slappa lite. Ta hand om er!

Kramar!

7 reaktioner på ”Galen LO

 1. För att vara en galen LO blev den super!! Det är alltid kul att prova ngt nytt, även om man inte är nöjd till en början brukar det bli bra till slut 😉
  Du har en massa fina alster och inspiration här!
  Ha en fortsatt inspirationsrik vår!
  Eva

 2. Aaaaaa! Behöver jag ens säga hur mycket jag älskar denna??? Mer sånt här vill vi se!! 😉 Det är ju toppen! Du kan då inte misslyckas med nånting!

 3. Nog är den layouten galen alltid, helt galet läcker!!!!
  Jag älskar denna kreativa färgexplosion med alla underbara detaljer, sååååå snyggt!
  Kram Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s