My blog rocks! ;-)

Ja tydligen tyckte två av mina favvobrudar det, för de har givit mig en fin award. Tack Bellamio och Dolliver! 😀 Den är jättefin!

Åh, jag har också fått en rolig KAOS-award från Dolliver…fast den har inte anlänt än så jag kan inte fota (men kika i hennes blogg, någon av de tre är till mig!). Jag ska i alla fall göra tre nya awarder som är 10×15 cm, fota & blogga om dem och sen skicka dem till tre chosen ones… Spännande! Jag gör nog fyra för jag kan inte bestämma mig för vilka jag ska skicka till. Eller fem… 🙂

I morgon, söta vänner, drar jag till bästkusten och blir borta tills söndag kväll. Visserligen har mina föräldrar nu dator med internetuppkoppling (han är söt pappa; 70 år gammal får han för sig att en sån där dator nog vore lite roligt) men jag vet inte riktigt om de har fått igång allt som det ska än. Såå hör ni inte av mig förrän på söndag kväll/måndag förmiddag så vet ni var jag är.

Kram på er!

3 reaktioner på ”My blog rocks! ;-)

  1. Är in här för första gången och kikar på allt fint du gjort!!! Va mycket inspiration jag får! Tack för titten – hit kommer jag fler gånger!
    Kram ztina

  2. Tjenna Bruttan! ;D
    Farfars internetuppkoppling funkar alldeles utmärkt! Vi har testat, dock ville han inte testa själv. Efter att ha försökt komma in på “släktforskning.se” i ungefär en timme intorducerade jag YouTube, något som farmor tyckte mycket om (alla videos med katter som springer runt och bebisar som skrattar).. farfar däremot kunde inte förstå hur i herrans namn filmerna kom in i hans dator Han är för go!
    See ya tomorrow! Puss!

    (ps. såg att jag hade kommenterat på fel dag, så jag va tvungen att ändra xD puss!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s