Utlottning av biljetter till Nordiska Stämpel- och Scrapmässan!

 

Den 7-8:e mars kommer ScrapGalen för första gången att delta i Nordiska Stämpel- & Scrapmässan i Göteborg! Just nu håller vår DT-mamma Petra på att planera för fullt inför detta och jag kan redan nu lova att det kommer att finnas en hel del roliga erbjudanden att ta del av. Ett kan jag avslöja redan nu:

Alla som handlar hos Scrapgalen på mässan (gäller även förbeställningar) kommer att få ett presentkort värt 25% av den totala köpesumman att använda vid ett senare tillfälle!

Petra kommer såklart att finnas på plats och med henne i montern är också designteamstjejen Ulrika. DT Christel kommer även hon att finnas på plats för att demonstrera de underbara Tombow Dual Brush pennorna som ni redan kan läsa en artikel om i ScrapGalens blogg.

Nu är det så att Petra har två stycken 2-dagars entrébiljetter till mässan! De tänkte hon ta och lotta ut till två stycken lyckliga vinnare som får en biljett vardera. Reglerna för utlottningen är som följer:

Alla som handlar i webbutiken från och med nu (torsdag) och fram till lördag den 28:a mars klockan 17:00 erhåller en lott med sitt namn per 100 kr ni handlar för! På lördag kväll kommer Petra sedan att dra två stycken vinnare som får varsin biljett hemskickad veckan innan mässan går av stapeln.

Välkommen in och ta en lott eller två! Här är länken till butiken.

Kram Anneth

En reaktion på ”Utlottning av biljetter till Nordiska Stämpel- och Scrapmässan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s