Gottegris

Kolla Mio, jag har använt knappar! *fniss* Första gången för mig. Lite roligt var det allt, och en trevlig effekt blev det.

 

Jag har inte skapat mycket i den här lekfulla stilen tidigare, men det var roligt att testa. Jag satt och funderade över vad man skulle kunna göra med Bittersweet-papperen som inte hade att göra med kärlek, och kom på att pappren marknadsförs som praliner i en chokladask:

Och som den godisgris jag är så kände jag förstås att det skulle kunna bli en rätt söt BOM-LO av det hela.

Jag har ritat den vågiga fotomattan själv för hand; likaså godisbitarna som sitter på distanskuddar (fast muffinsen är die cuts). Till journalingrutan använde jag ett månadskort av Jenni Bowlin som mall, chalkade och gjorde prickar runt. Texten ”sweet tooth” är jag nog mest nöjd med – jag satte först dit stickers (de mjölkchokladbruna som är med i journalingrutan) och målade dem röda, men de syntes inte eftersom bakgrundspapperet var så mörkt och mönstrat. Då fyllde jag i dem med min ”puffärg” som sväller när man värmer den, och visst blev det fint? Ser lite ut som om de är gjorda av grädde… *fantiserar* 

I övrigt har jag nog använt det mesta av materialet som fanns i DT-paketet här. Man får ju ibland saker hemskickade som man inte alls är van vid att använda, men nu tog jag mig i kragen och pillade dit både knappar, rosa filtband, enfärgade brads och rickrackband.

Nu: frukost. Har lite resfeber redan…ska till Borås på söndag och stanna tills tisdag. Kursen ”Digitala bibliotek” startar och jag ska dit och lyssna på föreläsningar och bo på vandrarhem och äta bakpotatis med kycklingröra. 🙂

Kram på er!
/Anneth

2 reaktioner på ”Gottegris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s