Julgranskula modell XXL

Hej! Nu sitter jag här, lagom mör i huvudet efter nattens scrappande. Men på’t igen! 😀 Har just lagt sista handen på kortet som tillverkades i natt (fixade till baksidan) och så var det dags för fotografering.

Här är den! Inget rött, blått eller grönt alltså, och inget mönsterpapper. Jag utgick från vit cardstock och gjorde eget mönster med hjälp av maskning (ska visa hur man gör en annan dag); det blev en sorts zickzackmönster i dimgrått och silver, lite swirls och lite embossade detaljer. Över och under zickzackmönstret satte jag fast dubbelhäftande tejp och hällde sedan på hologram-EP och embossade. Hade ingen aning om tejpen var värmetålig men det gick så fint så. 🙂 Sen så finns det små stämplade och embossade snöstjärnor (ser mest ut som cirklar på bilden) med lite bling i. Love it!

Jaa…hÄngeln av lite äldre modell är färglagd med Promarkers och vit Soufflépenna, utklippt och satt på distanskuddar. Hjärtanen är utklippta från ett likadant stämpelmotiv och också de ditsatta med distanskuddar. I övrigt är det mest bara blommor, bling och stickles i överflöd. Det är ju JUUUUL!

Jultexten är från plasten som en clearstämpel satt på…jag har alltså själva stämpeln men vågade inte stämpla direkt på kortet och riskera att det skulle bli kladdigt (jag och clearstamps är inte goda vänner) så det fick bli en kompromiss.

Hmmm. Funderar på att dammsuga och sen göra klart sista skoluppgiften för veckan, så att jag har helgen fri att frossa i cybercroppen. På lördag ska vi dock köpa bil. 😀 Vår 21 år gamla skrothög är trasig och verkstaden har redan roffat åt sig 1300 kr (200 kr för en liten sketen slang som behövde bytas, 1100 kr för arbetet! AAAH!) och vill nu ha 2000 kr till. Ska det fortsätta så här hela vintern så blir det minsann havregrynsgröt fram till midsommar tänkte vi, och började leta ny bil. Genast erbjöd sig Kristofers kollegas sambo att sälja sin välskötta guldiga Audi från -97 och vi ska provköra den på lördag (fast i smyg har vi redan bestämt oss för att vi vill ha den). Det blir bra det!

Joina mig på cybercroppen nu och ha en härlig helg!

Kram Anneth

En reaktion på ”Julgranskula modell XXL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s