Snart är det fars dag

  …och jag har gjort ett kort till lillpapps! Jag fick idén till den lilla skjortan (ett litet helsike att vika ihop, för övrigt) från Jozie som är med i Teamet Svensk Scrapbooking – den är gjord på samma sätt som man viker en tjuga till en skjorta; ni har säkert sett det förut. Allt jag gjorde var att lägga till en skjortficka med näsduk, det blev sött tycker jag!

Här är en liten närbild på de söta berlockerna som hänger från blommorna i lite floss. Det finns oftast billiga berlocker (charms) för alla tillfällen på Tradera, så tycker du som jag att de blir superfina på kort eller LO’s så kolla in deras utbud nästa gång du behöver smycka dina alster lite extra. Det jag tycker är så roligt med dem är att de ofta kan göra kort väldigt personliga; en gitarr till musikern, en bandyklubba till idrottsnörden (eller soffliggaren, som en pik) eller en liten handväska till den shoppingtokiga. 🙂 Sen så finns det ju många berlocker som går att använda på de flesta kort, med texterna ”Made for an angel”, ”Just for you”, ”Handmade”, ”Made with love” och så vidare. Sök på ”charms” på Tradera så får ni se mer!

Idag ska Lillnettan plugga… Trist, men jag hoppas på en pysselstund i eftermiddag. Kanske kommer Posten med min Water Thread Punch från InkyWings och förgyller min dag? Jag uppskattar mer och mer olika verktyg som underlättar arbetet eller skapar fina effekter på nolltid. Hur klarade jag mig utan pappersskärare, till exempel?

Lev väl och ta hand om er!
Kram Lillnettan

3 reaktioner på ”Snart är det fars dag

 1. Tack för kommentaren! Gud vilket fint kort du gjort! Måste nog försöka hitta en guide till hur man viker skjortorna. vilken bra idé =)

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

 2. Jag har smitigt från städningen ett tag för att surfa runt och hitta lite inspiration för kommande projekt.

  Du är välkommen att titta in hos oss. Sedan sist har vi gjort ett en tändsticksask – hybrid, ett speciellt minialbum med fiffig
  förvaring. Det har virkats flitigt och sist men inte minst en
  reflexblomma.

  Ha det gott
  Lisbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s