Några kort från CyberCroppen hos SS

Förra helgen var helt GALEN! Jag släppte allt och pysslade som en liten tok – hann knappt äta något men kaffe dracks flitigt. Det är alltså cybercroppen hos Svensk Scrapbooking som jag talar om! Jättemånga spännande utmaningar lades ut och jag fokuserade på dem som hade med kort att göra eftersom jag scrappar kort liite snabbare än vanliga LO´s. Inte kommer jag att vinna något (omröstningarna håller på tills söndag och jag ligger som bäst trea i en tävling) men det var så himla skojigt att vara med att det inte alls spelar någon roll (tävlingsmänniska som jag är, haha).

Här kommer några kort som skapades! I den här färgutmaningen skulle man göra något med de grälla färgerna LILA, ROSA och ORANGE. Jag bara skrattade när jag såg den utmaningen och avfärdade den direkt. Sen var jag så klart tvungen att – fortfarande fnissande – kolla igenom papperssamlingen för att se hur hemskt ett kort skulle kunna se ut med dessa tre ”diskreta” färger på. Plötsligt hittade jag hydrangeablommor med höstlöv som band ihop alla tre färgerna och så var jag fast i utmaningen så klart! Jag klämde till och med dit en illgrön groda (Penny Black) för att piffa upp kortet lite!

Papperet är från My Mind’s Eye: Bohemia och bokstavsstickersen är köpta från Panduro.


Detta kort är till teknikutmaningen – man skulle använda akrylfärg och bakgrundsstämplar, men inga mönstrade papper eller stickers. Jag är inte så värst nöjd med det; jag slängde ihop det alldeles för snabbt eftersom det började skymma och jag ville kunna fota det i dagsljus.

Jag har i alla fall stämplat bakgrunden med VersaMark och sen hällt på klart embossingpulver för den fina, blanka effekten. Jag ville göra kortet ganska dystert och dunkelt så som hösten kan vara och ha de enda färgklickarna runt textrutan, symboliserande att det är personen det handlar om som verkligen lyser upp i rusket. Sist fick jag idén med ståltråden och pärlorna. Det är lätt att få till snurklor på ståltråd; vira den runt en penna eller en pensel så går det på ett litet kick!

Jag gjorde en hel massa julkort också (tar som alltid varje chans att få skapa lite julstämning, även om det bara är oktober), men de kommer samlade i nästa inlägg!

Kram på er ute i pysseldjungeln!
Anneth/Lillnettan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s